Kitajska restavracija Chang + Japonska restavracija

  • PonudbaKitajska restavracija, Japonska restavracija
Kitajska restavracija Chang + Japonska restavracija
  • Delovni časKitajska restavracija
PONZaprto
TOR11:00 - 22:00
SRE11:00 - 22:00
ČET11:00 - 22:00
PET11:00 - 22:00
SOB12:00 - 23:00
NEDTudi med prazniki12:00 - 22:00

Restavracija Chang se nahaja tudi v Kopru.

Parkirišče

WiFi

Invalidom prijazno

Vinska karta

Zunanja terasa

Kitajska restavracija Chang v Ljubljani

[Vir: Uradna spletna stran]

Pri nas lahko poskusite avtentično hrano iz azijske tradicije. V Sloveniji so izjemni okusi restavracije Chang prisotni že od leta 1997.

Ji/rongqiang (季荣强) oz. Chang, kot ga je poimenovala učiteljica slovenščine v Ljubljani, je v Slovenijo prišel leta 1996. S 17 leti se je pri sestri zaposlil kot natakar, že leto kasneje pa je v Velenju vodil bratovo restavracijo.

Leta 2002 je v Kopru, kamor je sprva prišel na dopust in tudi prvič videl morje, z mlajšim bratom in dvema kuharjema odprl svojo restavracijo. Leta 2019 je odprl še restavracijo v Ljubljani, kjer poleg kitajske ponuja tudi japonsko kuhinjo. Danes zaposluje prek 40 ljudi.

Restavracija Chang – Kitajska & Japonska kuhinja

Restavracija Chang pripravlja tako pekinške, sečuanske, kantonske kot tudi šanghajske kulinarične dobrote. Poleg kitajskih dobrot ponudjamo tudi japonsko kuhinjo. Vse pa lahko poplaknete s pestro ponudbo originalnih pijač kot so mandarinino in slivovo vino, kitajsko & japonsko pivo in bambusovo žganje.

Prostora je dovolj. Poleg velike zunanje terase so na voljo tudi ločeni prostori, namenjeni večjim skupinam, med drugim primerni za poslovna kosila in srečanja.

Fotografije so uporabljene po načelu poštene uporabe. Načelo vestnosti in poštenja (angleško fair use; tudi poštena uporaba) tehta interese lastnika avtorskih pravic v primerjavi z javnim interesom. Načelo uporabljamo pri razširjanju izdelkov, ki bi sicer lahko štelo za kršitve avtorskih pravic.

Vir: Uradna spletna stran

Uradna spletna stran.

Facebook

Instagram

Najboljše restavracije

Oglejte si najboljše restavracije. Z veseljem preberemo vaše mnenje, zato vas vljudno vabimo, da v komentarju napišete svojo izkušnjo v restavraciji. Lahko opišete ambient, kakovost hrane po vaši oceni, prijaznost osebja, cene in prevzamete vlogo ocenjevalca, ki vljudno poda negativno in pozitivno mnenje.

Vljudno vas prosimo, da pri pisanju komentarja poskusite biti zelo profesionalni in uporabite vse ocene, ne zgolj 1 ali 5. Velikokrat se zgodi, da uporabniki v naglici podamo najnižjo ali najvišjo oceno, vmesne ocene pa povsem ignoriramo. V naprej se vam zahvaljujemo za vaše prijazen in strokoven komentar. Z veseljem ga bomo prebrali.

Želimo vam čudovit dan.
Uredništvo portala Kam na izlet? – Caelum Natura.

Mnenja uporabnikov ne odražajo stališča uredništva in lastnika portala Caelum Natura.

Ni komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja