Nebesa Chalets - Kobarid

  • PonudbaPreproste koče in prestižne nastanitve
Nebesa Chalets - Kobarid

Za rezervacijo obiščite povezavo Nebesa – Nebesa – Povpraševanje.

Če so ikone obarvane svetlo sivo, to pomeni, da trenutno ni podatka. Za natančne informacije kontaktirajte ponudnika nastanitev.

Parkirišče

WiFi

Invalidom prijazno

Vinska karta

Zunanja terasa

2 Polnilnici Type 2

Ljubljenčkom prijazno

Nebesa Chalets – Oddih na nadmorski višini

[Vir: Uradna spletna stran]

Nebesa je izraz, ki ga večinoma povezujemo z religijsko vsebino. A vendar so najlepša tista, ki nam dajo nov zagon za vsakodnevne izzive. In kje so Nebesa? Veliko bližje, kot bi mogoče mislili?

Ali poznaš vas Nebesa? Ali veš, da obstaja turistična kmetija Nebesa?

Katerokoli vprašanje slišite, vedno je v mislih del ponudbe HIGH ON LIFE.


Tista o katerih govorimo v prispevku, so svojo zgodbo začela pred stotimi leti, ko so bila pobočja Matajurja in Kuka poleti pokošena in popasena, pozimi presmučana. Na uradni spletni strani si lahko preberete celotno zgodbo.

Gre za ponudbo, si sodi pod okrilje znamke HIGH ON LIFE in je produkt, danes svetovno znanega podjetja in restavracije Hiša Franko, ki idejo uspešno razvija v sodelovanju s turističnim naseljem.

Obe podjetji druži filozofija, ki je usmerjena v razvoj butičnega turizma, storitev in produktov, ki so namenjeni predvsem zahtevnejšim gostom. Zgodba in produkti znamke HIGH ON LIFE so zasnovani kot turistično doživetje v dolini Soče ter slonijo na močnem sodelovanju z lokalno skupnostjo in ponudniki.

Resnično edinstvena ponudba najvišjih standardov. Vsebine zajemajo vse od avtentičnega vpogleda v sirarjenje na visokogorskih planinah, spoznavanja in doživljanja lokalnih posebnosti ter zgodovine prve svetovne vojne, okušanje lokalne kulinarike Posočja, ter opazovanje edinstvene narave in živali.

Vodeni ogledi povezujejo zgodovino, lokalno kulinariko, kulturno dediščino in tradicijo ter tako postanejo 5* zvezdično doživetje.

Posest se ponaša z okoljskim certifikatom Gold Travelife

Okoljski certifikat Travelife Gold lastnike zavezuje, da bodo spoštovali okolje, tradicijo, kulturno in zgodovinsko dediščino ter se povezovali z lokalnim okoljem. Lahko bi rekli, da gre tukaj za izjemnost kot standard.

Nebesa Glamping, Kraj Nebesa

Fotografije so uporabljene po načelu poštene uporabe. Načelo vestnosti in poštenja (angleško fair use; tudi poštena uporaba) tehta interese lastnika avtorskih pravic v primerjavi z javnim interesom. Načelo uporabljamo pri razširjanju izdelkov, ki bi sicer lahko štelo za kršitve avtorskih pravic.

Vir: Uradna spletna stran

Uradna spletna stran.

Facebook

Instagram

YouTube

Najboljše restavracije

Oglejte si najboljše restavracije. Z veseljem preberemo vaše mnenje, zato vas vljudno vabimo, da v komentarju napišete svojo izkušnjo v restavraciji. Lahko opišete ambient, kakovost hrane po vaši oceni, prijaznost osebja, cene in prevzamete vlogo ocenjevalca, ki vljudno poda negativno in pozitivno mnenje.

Vljudno vas prosimo, da pri pisanju komentarja poskusite biti zelo profesionalni in uporabite vse ocene, ne zgolj 1 ali 5. Velikokrat se zgodi, da uporabniki v naglici podamo najnižjo ali najvišjo oceno, vmesne ocene pa povsem ignoriramo. V naprej se vam zahvaljujemo za vaše prijazen in strokoven komentar. Z veseljem ga bomo prebrali.

Želimo vam čudovit dan.
Uredništvo portala Kam na izlet? – Caelum Natura.

Mnenja uporabnikov ne odražajo stališča uredništva in lastnika portala Caelum Natura.

Ni komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja