Lepi kraji v Sloveniji. Kam na izlet? Kam na izlet Štajerska, kam na izlet savinjska, kam na izlet dolenjska, kam na izlet z otrokom?

POGOSTA VPRAŠANJA

Uporabne informacije o strani Kam na izlet?

Preberite odgovore na različna vprašanja v povezavi s spletno stranjo Kam na izlet? – Caelum Natura. Za več informacij je pa vedno na voljo tudi e-mail naslov info@caelum-natura.com

Ali lahko objavim predlog za izlet?Za vse, ki imajo odlične ideje za izlet.

Da! Če obiščete spletno stran preko računalnika, je na vrhu spletne strani gumb “pošlji svoj predlog”. Na mobilni različici spletne strani pa ikona, na katero kliknete in odpre e-mail program na vašem mobilniku.

V sporočilu boste videli, da je že nekaj dodane vsebine, ki jo sistem samodejno doda.

V e-mail dodajte fotografije, ki jih želite objaviti in seveda besedilo, ki sodi poleg. V zaključnem delu objave boste navedeni kot avtor oz. avtorica.

Potrebno je pa poudariti, da gre za brezplačno objavljanje, kar pomeni, da Caelum Natura ne ponuja finančne kompenzacije za objavljene predloge.

Imam še nekaj vprašanj, kam lahko pišem?Kontakt

Za vsa dodatna vprašanja pošljite e-mail na info@caelum-natura.com. Odgovor boste prejeli najkasneje v 72 urah oz. treh delovnih dneh.

Oglaševanje na Caelum NaturaZa podjetja in posameznike

Na Caelum Natura lahko oglašujete podjetja, samostojni podjetniki ali zasebniki. Za več informacij pošljite e-mail na info@caelum-natura.com.

Kaj vse lahko preberem na spletni strani?Vsebine na spletni strani Kam na izlet?

Na spletni strani Kam na izlet? – Caelum Natura, lahko preberete različne objave in vsebine. Od opisov posameznih izletniških toč in idej za enodnevni izlet po Sloveniji, do predstavitev restavracij, regij, občin.

Uredništvo spletne straniLastnik

Spletna stran je v zasebni lasti in ne deluje pod okriljem nobene turistične agencije ali TICa.

Katere informacije so na voljo?Informacije in objave

Na voljo so različne informacije. Če vas zanima delovni čas restavracije ali nadmorska višina hriba oz. gore, spletna stran Kam na izlet? – Caelum Natura lahko ponudi odgovor.

Spletna stran se vsebinsko redno dopolnjuje.

Najboljše restavracijePo katerih kriterijih so dodane?

V sekciji najboljše restavracije objavljamo restavracije, ki so tako ali drugače pustile vtis. Ne gre za uradno oceno, temveč na povsem subjektivno oceno avtorja objave na strani Kam na izlet? – Caelum Natura.

Sem lastnik oz. lastnica restavracijeKako lahko objavim svojo restavracijo

Kam na izlet? – Caelum Natura je spletna stran, na kateri lahko objavite svojo predstavitev. Za več informacij pošljite e-mail na e-poštni naslov info@caelum-natura.com.

Če vas zanima oglaševanje, potem kliknite na povezavo spletno oglaševanje in si oglejte možnosti, ki jih spletna stran ponuja.

Prodaja izdelkov na Caelum NaturaIzdelki s povezavo na vašo spletno trgovino

Kam na izlet? – Caelum Natura je spletna stran, ki vam ponuja tudi možnost prodaje izdelkov kar preko naše spletne strani.

Izdelki so lahko objavljeni v spletni trgovini na dva načina:

  1. Izdelek, katerega nakup uporabnika vodi na vašo spletno trgovino
  2. Izdelek, katerega nakup se izvede v naši spletni trgovini in se naročilo posreduje vam

Za več informacij si oglejte povezavo spletno oglaševanje ali nam pošljite e-mail s povpraševanjem.